Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında transfer savaşı

Beşiktaş ile Fenerbahçe Panic'i transfer etmek için transfer rekabetinde...

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasnda 17 yaşındaki genç yıldız adayı Vanja Panic savaşı çıktığı ileri sürüldü. Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal’ın uzun süredir izletmiş olduğu 17 yaşındaki genç oyuncuyu Beşiktaş’ın da 4 aydır izlettirdiği ortaya çıktı.

Geçen yıldan beri kadrosunu genç oyuncularla güçlendirmeye başlayan Siyah-beyazlı takım, bu defada Sloven genç yıldız için Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fanatik’te yer alan habere göre Ersun Yanal’ın izlettirmiş olduğu genç yıldıza Siyah-beyazlıların da kanca attığı ifade edildi. Transfer döneminin genç yıldız adaylarından biri olan Panic’in Fenerbahçe’yi mi Beşiktaş’ı mı tercih edeceği henüz belli değil. FIFA kuralları gereği genç oyuncu, 18 yaşını dolduracağı 27 Ocak 2020 yılına kadar resmi sözleşmeye imza atamayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI