Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi

Beşiktaş, yeni sezon için transfer atağını sürdürürken beklenmedik bir isim gündeme geldi.

Beşiktaş, yeni sezon için transfer atağını sürdürürken beklenmedik bir isim gündeme geldi. Daha önce Siyah-Beyazlılar'a karşı etkileyici performans sergileyen yıldız oyuncu Christos Tzolis, Beşiktaşlı kurmaylarına radarına girdi. 

Beşiktaş'ın hücum hattında meydana gelecek değişikliklerle ilgili spekülasyonlar artıyor. Cenk Tosun'un ayrılması ve diğer hücumcuların takımdan ayrılma olasılığıyla birlikte, genç yetenek Semih Kılıçsoy'un da Avrupa kulüplerinin radarında olduğu belirtiliyor.

Hedefteki isim; Christos Tzolis 

Özellikle bu sezon Bundesliga 2'de Fortuna Düsseldorf formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Christos Tzolis'in, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı ifade ediliyor. İngiliz basınından EDP'nin haberine göre, 22 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen Beşiktaş, gelecek için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ı yakmıştı!

Christos Tzolis'in geçmişte Beşiktaş'a karşı PAOK formasıyla gösterdiği etkileyici performans hala hafızalarda. 2020-21 sezonunda oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçında PAOK'un 3-1 kazandığı mücadelede Tzolis, 2 gol atıp 1 asist yaparak takımını galibiyete taşımıştı. Bu performans, genç yeteneğin potansiyelini göstermesi bakımından dikkat çekiciydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI