Beşiktaş kongresine FETÖ mü bulaştı?

Feçtiğimiz hafta yapılan kongrede; Beşiktaş Kulübü’ne başkan adayı olan ve Fikret Orman’a karşı kaybeden Hürser Tekinoktay, FETÖ lideri Fethullah Gülen için “hoca efendimiz” tabirlerini kullandığı Twitter paylaşımlarına dair açıklamalarda bulundu.

Hürser Tekinoktay, FETÖ lideri Fethullah Gülen için “hoca efendimiz” tabirlerini kullandığı Twitter paylaşımlarına dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü’ne başkan adayı olan ve Fikret Orman’a karşı kaybeden Hürser Tekinoktay, FETÖ lideri Fethullah Gülen için “hoca efendimiz” tabirlerini kullandığı Twitter paylaşımlarına dair açıklamalarda bulundu.

Hürser Tekinoktay, 17-25 Aralık operasyonlarında “Fetullah Gülen Hoca Efendinin bedduasını alan siyasetçilerin artık iki yakası bir araya gelmez” ve “Hoca Efendinin bedduasını alan iflah olmaz” paylaşımları ortaya çıkmıştı.

“İRONİ İÇEREN BİR HİTAP”

Tekinoktay’a bu ifadelerinden dolayı FETÖ’cü suçlamalarında bulunulmuş ve tepki gösterilmişti. FETÖ liderini öven paylaşımları için Twitter'dan açıklama yapan Tekinoktay, “17/25 Aralık dönemi attığım tweetlerdeki ‘Hoca Efendi’ tabiriyse hayatımın hiçbir döneminde, gerek teknik direktörlük gerekse iş hayatımda FETÖ veya başka bir dini cemaat, tarikat vs. mensubu, sempatizanı olmamamın verdiği rahatlıkla ironi içeren hitaptan başka bir şey değildir” dedi.

Şahsı ve ailesi hakkında algı operasyonu yapıldığını belirten Tekinoktay, “Hürser Tekinoktay olarak Ailesi Atatürk zamanından beri devletin her kademesinde görev almış ve her zaman tam bir Atatürkçü olarak yetişmiş bir kişiyim”ifadelerinde bulundu.

Tekinoktay, açıklamasında şunları belirtti:

“Son iki gündür hakkımda başlatılan algı operasyonu hakkında kamuoyuna açıklamamdır; Beşiktaş Başkan adayı olarak girdiğim seçimde aldığım oylar birilerini rahatsız etmiş olacak ki şahsımı ‘Fetöcü’ olarak gösterme amaçlı bir operasyon başlatılmıştır. Sosyal medyada kimler için çalıştığını bildiğimiz bir ‘troll hesap’ tarafından başlatılan iftira kampanyası ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Söz konusu kişiye bundan 3 yıl önce de yine karalama amaçlı ve hakaret dolu paylaşımları nedeniyle ihtarname yollamıştım. Yani bu kişinin hakkımdaki ilk operasyonu değil bu. Başlayan hukuki süreçte kararı yargı verecektir. Ancak ‘Olabilir mi acaba?’ diye hakkımda şüpheye düşebilecek kişilere birkaç şey söylemek isterim.

2018 Eylül ayında başkan adaylığımı açıkladıktan sonra sosyal medya hesaplarımda güncel siyasi konulara girmemeye çalıştım. Ancak o tarihten öncesinde özgür bir birey olarak sadece Beşiktaş camiasında değil, Türk futbolunda ve güncel siyasette hep muhalif kişiliğimle tanındım ve paylaşımlarda bulundum. Yeri geldiğinde AK Parti’yi, MHP’yi, HDP’yi, beni yeni tanıyanlar şaşıracaktır ama çoğu zaman CHP’yi de eleştirdim. Beşiktaş’ın Fulya’daki zararını önlemek için Yıldırım Demirören’le, çocuklarımızın futbol oynayacağı sahaları kurtarmak için verdiğim mücadelede CHP’li İsmail Ünal’la davalık oldum.

Gördüğüm tüm haksızlıklara karşı ses çıkardım, mücadele ettim. Çanakkale Dardanelspor’da Teknik Direktörlük yaptığım dönemde takımıma karşı yapılan hakem şikesinin canlı tanığı olduktan sonra teknik direktörlük mesleğini bırakan bir kişi olarak 3 Temmuz Şike Operasyonu sürecinde de sessiz kalmadım. Şike sürecinde Türk futbolunun tertemizmiş gibi gösterilip olayın sadece Amerika’ya bağlanmasına karşı hiciv amaçlı attığım tweet, 6 yıl sonra gündeme getirildi.

17/25 Aralık dönemi attığım tweetlerdeki ‘Hoca Efendi’ tabiriyse hayatımın hiçbir döneminde, gerek teknik direktörlük gerekse iş hayatımda Fetö veya başka bir dini cemaat, tarikat vs. mensubu, sempatizanı olmamamın verdiği rahatlıkla ironi içeren hitaptan başka bir şey değildir. Söz konusu kişi ve örgütle hiçbir şekilde iş veya sosyal ilişkim olmadığı gibi en basit merhabam bile bulunmamaktadır. Kaldı ki sadece ben değil yakın çevremdeki hiçbir insanın da en ufak bir ilişkileri yoktur ve olmamıştır. Çok uzun yıllar içinde değişik zamanlarda attığım 60 bin civarı tweet arasından o sırada Türkiye gündemini sarsan konularda bütün milletin yaptığı paylaşımlardan bir farkı olmayan birkaç tweet ile (Bağlamından koparılmış, kolajlanarak yapılan montaj ile) tamamen alakasız bir algı operasyonu yapılarak şahsımı ve camiamızı karalayan bu süreç en basit tabirle rezil ve art niyetlidir."

"BEN FETÖ’CÜ DEĞİLİM"

"Özetle, ‘Ben FETÖCÜ değilim’ diye kendimi savunmak zorunda kalmam ve aşağıdaki örnekleri vermem bile benim için zuldür. Hürser Tekinoktay olarak Ailesi Atatürk zamanından beri devletin her kademesinde görev almış ve her zaman tam bir Atatürkçü olarak yetişmiş bir kişiyim. Siz hiç, Hakan Şükür’ün TFF Başkanı yapılmak istenmesine tepki gösteren, Ergenekon, Balyoz gibi davaları eleştiren, Uğur Mumcu, Türkan Saylan ile ilgili paylaşımlar yapan, Cumhuriyet Bayramı’nı ailesiyle birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evde kutlayan, Küba devrimine hayran FETÖCÜ gördünüz mü? Bu aşağılık iftirayı atan ve bazı kişilerce yönlendirilen insanlar, arkasındaki kişiler hukuk önünde hesap verecekler.

Bu olay sadece milyonları ilgilendiren bir olayda bir başkan adayına karşı düzenlenen karalama kampanyası değildir. Aynı zamanda sporda şiddet, toplumda kin ve nefret tohumlarını yerleştiren, planlanmış bir olaydır. Hatta bazı eski yöneticilerin de itiraf ettiği gibi rant ve çıkar ilişkisi içinde organize bir suç eylemidir. Bu pis iddialar ile Beşiktaş’ın gündemini de meşgul eden bu kişilere camiamız da gereken cevabı verecektir.”

Odatv.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI