Beşiktaş, Lauriente'ten vazgeçmiyor!

Siyah-beyazlı ekip, Sassuolo'nun oyuncusu Armand Lauriente ile ilgili yeni bir transfer girişiminde bulunduğu iddia ediliyor.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırırken, Sassuolo'da forma giyen Armand Lauriente için tekrar harekete geçti.

Matteo Moretto'nun aktardığı bilgilere göre, siyah-beyazlı kulüp, Lauriente'nin transferi için İtalyan ekibiyle yeniden iletişime geçti. Ancak Sassuolo'nun, oyuncuyu bırakma konusunda isteksiz olduğu ve transfer görüşmelerinde sıkıntılar çıkardığı bildiriliyor.

27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusunun Beşiktaş'a transfer olmaya olumlu baktığı belirtiliyor. Lauriente'nin, siyah-beyazlı formayı giymek istediği ve bu konuda kulübüne baskı yaptığı öne sürülüyor.

Geçtiğimiz sezon Sassuolo ile 39 resmi maça çıkan Lauriente, 7 gol ve 9 asistlik bir performans sergileyerek dikkat çekmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI