Beşiktaş Muhalefetinden İrfancan Kahveci Tepkisi

Beşiktaş'ta hem 2018 hem de 2019 başkanlık seçimlerine aday olan Hürser Tekinoktay Radyogol'e önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta hem 2018 hem de 2019 başkanlık seçimlerine aday olan Hürser Tekinoktay Radyogol'e önemli açıklamalarda bulundu. 

İRFAN CAN TRANSFERİ ETİK DEĞİL!

Ligin devre arasında Bahçeşehir'den Fenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can Kahveci hakkında konuşan Hürser Tekinoktay "Başakşehir Başkanı'nın açıklamalarında da geçen bir bonus var. Bu bonusa göre Fenerbahçe şampiyon olursa Başakşehir'e 1 milyon Avro ödeme yapacak. Başakşehir ile Fenerbahçe'nin rakip olduğu bir ortamda bu bonus etik değil." Mahmut Tekdemir'in Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı karta da değinen Hürser Tekinoktay "Mahmut gibi tecrübeli bir futbolcunun gördüğü kartlara hiç anlam veremedim. Anlayabilen varsa açıklasın"

MESUT ÖZİL TRANSFERİNDE ACUN ILICALI'NIN PAYI 

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinde Acun Ilıcalı'nın payına değinen Tekinoktay "Acun Ilıcalı ligimizin yayın haklarını alırsa haksız rekabet olur. Mesut Özil transferinde payı olduğu herkesçe bilinen birinin ligi alması haksız rekabete yol açar" dedi. Tekinoktay "Mesut'un maaşı hakkında ise Mesut'un maaşını ödemek için Gustavo'nun maaşından kesinti yapıldığı söyleniyor. Buna inanan var mı gerçekten?" dedi. 

Mame Thiam transferine de değinen Tekinoktay "Bu transferler FIFA tarafından incelenmeye muhtaçtır" dedi.   

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI