Beşiktaş donanması yine İstanbul Boğazı'na indi. Siyah-Beyazlı takım ve taraftarlar şampiyonluğu İstanbul Boğazı'nda kutladı
Beşiktaş Futbol Takımı saat 13:00'da Anadolu Hisarı'ndan kalkan tekneyle kutlamaları İstanbul Boğazı'na taşıdı. Beşiktaşlı futbolcuları taşıyan tekneye Beşiktaşlı taraftarlar yüzlerce tekneykle eşlik etti. Büyük coşku içinde kutlamalara katılan beşiktaşlı futbolcular yaktıkları meşalelerle renkli görüntü oluşturdular. Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş de teknede futbolcuların büyük tezahüratı altında şampiyonluk pastasını kesti.
İşte müthiş kutlamadan objektiflere takılanlar;
Beşiktaşlı futbolculardan Quaresma ve Demba Ba taraftarların isteği üzerine taraftarlara üçlü çektirdi.
Beşiktaş'ın Boğaz kutlaması köprüden böyle gözüktü
Beşiktaş Futbol takımı ardından Vodafone Park önünde kurulan platformda şampiyonluğu taraftarlarla birlikte kutladı.
EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR youtube kanalımıza abone olun
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.