Beşiktaş seride öne geçti

Beşiktaş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni Yenerek Öne Geçti

Beşiktaş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni yenerek öne geçti. 2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi Play-off Final Serisi'nin ilk maçında Beşiktaş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni 37-36'lık skorla mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. İkinci maç 22 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş 16-13 önde kapattı. Maçın sonunda ise 37-36'lık skorla galip gelerek seride avantaj sağladı. Final serisinin ikinci maçı yine Süleyman Seba Spor Salonu'nda saat 17.00'de oynanacak.

Kadınlar Süper Ligi'nde Konyaaltı Belediyesi Üçüncü Oldu

2023-2024 sezonu Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı Üçüncülük serisinde Konyaaltı Belediyesi, Kastamonu Belediyesi'ni 43-39 yenerek seride 2-0 üstünlük sağladı ve ligi üçüncü olarak tamamladı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da oynanan maçın ardından Konyaaltı Belediyesi'ne plaket ve madalyaları Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ve THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan takdim etti.

Diğer Kadınlar Süper Ligi Maçları

Kadınlar Süper Ligi'nde 5/6 Sıralama serisinde Görele Belediyesi, Bursa BBSK'yı 33-32 yenerek seride durumu 1-1 yaptı. Serinin galibi üçüncü maçta belirlenecek ve kazanan takım Kastamonu Belediyesi ile lig dördüncülüğü için karşılaşacak. Mağlup olan takım ise ligi altıncı sırada tamamlayacak.

Yedincilik serisinde ise Üsküdar Belediyesi, İzmir BBSK'yı 41-35 yenerek seride 2-0'lık üstünlük yakaladı ve Kadınlar Süper Ligi'ni yedinci sırada tamamladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI