Beşiktaş, Utku'ya büyük yanlış yaptı!

Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran, siyah beyazlıkulübün yöneticilerine serzenişte bulundu.

Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran, siyah beyazlıkulübün yöneticilerine serzenişte bulundu. Baba Yuvakuran, "Ersin üransfer olacak dediler, devam edince Utku'yu gözden çıkardılar, bence çok yanlış yaptılar" diyerek takımdan gitmesini engelleyenleri hedef aldı.

Beşiktaş 'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran, bu sezon takımda lisansı çıkarılmayan futbolculardan birisi oldu. 

24 yaşındaki genç eldivenin babası Semih Yuvakuran, siyah beyazlı takımın verdiği bu karar hakkında sert ifadeler kullandı. Radyospor'a konuşan baba Yuvakuran, takımda yer bulamayacağını düşünüp Utku'nun gelen teklifleri değerlendirmek istediğini ancak bunu yönetimin engellediğini, sonunda da lisansının çıkarılmadığı için forma giymesinin engellendiğini ifade ederek " Transfer döneminde biz kiralık gitmek istedik, izin verilmedi. Her seferinde 'Ersin transfer olacak, Utku bize lazım' dediler. Ersin devam edince de Utku'yu gözden çıkardılar, bence çok yanlış yaptılar." ifadelerini kullandı. 

Semih Yuvakuran, oğlunun moralinin bozuk olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; "Tabii ki Utku'nun morali bozuk. Siz bu takıma en zor haftalarda katkı vermişsiniz, kazanılan şampiyonlukta emeğiniz var. Hazırlık maçında bile şans vermediğiniz bir oyuncuyu 'değerlendireceğiz' diyorsunuz. Hayırlısı olsun." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI