Beşiktaş Yönetimi'nin Anlaştığı Hocadan Şok...

Beşiktaş Yönetimi yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı’nın anlaşmaya vardığı hocalardan birisi olan Davide Nicola, 6 aylık projeyi beğenmedi.

Beşiktaş’ta hoca görüşmeleri 6 ayda gelip takılıyor... şimdiye kadar Daniel Farke, Bruno Pinheiro, David Nicola, Pal Dardai ve Niko Kovac’la birer görüşme yapıldığı ortaya çıkmıştı. Bu görüşmelerin bazılarından sonuç alındı, bazıları daha ilk etapta sonuçlanmadı.

Beşiktaş’ta özellikle gelecek sezon için görüşmeler de devam ediyor… ancak görüşülen her teknik adam Mayıs’ta bir seçim olacağını öğrenince geri adım atıyor. Çünkü siyah-beyazlılarla anlaşma imzalarlarsa gelecek sezon aynı yönetimle devam edip etmeyecekleri net olmadığı için projelerini riske atmıyorlar.

Fotospor'un haberine göre; Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın anlaşmaya vardığı hocalardan birisi olan Davide Nicola’nın, kendisine yapılan 6 ay + 2 yıllık teklifi de bu yüzden geri çevirdiği ortaya çıktı. İtalyan teknik adamın Beşiktaş’a evet dediği ancak durumu öğrenince, “bu riski alamam. Güzel bir projeden bahsettiniz. Ancak sizinle devam edeceğimiz kesin değil” dediği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI