Beşiktaş1-0 Kayserispor

Beşiktaş, kendi evinde Kayserispor'u Ghezzal'in 90+6'da attığı golle devirdi.

Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor’u konuk eden Beşiktaş, baskılı oynadığı mücadelede aradığı golü 90+6’da buldu. Rachid Ghezzal fileleri havalandırırken Kartal’a da 3 puanı getiren isim oldu.

Süper Lig ’de 2022-2023 sezonuna Kayserispor maçıyla başlayan Beşiktaş , aradığı golü 90+6’da buldu ve sezona galibiyetle start verdi. Karşılaşma boyunca üstün bir oyun ortaya koyan ve üst üste ataklarla rakip kaleyi yoklayan siyah-beyazlı ekip, aradığı golü ise Ghezzal’ın ayağından buldu.

Dakikalar 90+6’yı gösterdiğinde Weghorst’un pasında ceza sahası dışından düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderen Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı ekibin bu sezonki ilk golünü atan isim oldu ve takımının da sezona galibiyetle başlamasını sağladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI