Beşiktaş'a çok özel hediyesi olacak!

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin teknik direktörlüğünde, Semih Kılıçsoy gibi genç yeteneklerin parlaması dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin teknik direktörlüğünde, Semih Kılıçsoy gibi genç yeteneklerin parlaması dikkat çekiyor. Topraktepe, bu sefer de altyapıdan bir başka potansiyel yıldızı ilk 11 için hazırlıyor. Beşiktaş'ın önümüzdeki maçlarında Semih Kılıçsoy'un yanı sıra başka genç yeteneklere de şans vermesi bekleniyor.

Yeni yetenektler peşinde 

Takım, cuma günü ligde ve salı günü kupada Ankaragücü ile karşılaşacak. Ligde zirvenin uzağında kalan Beşiktaş, kupa için her şeyini ortaya koymaya hazırlanıyor. Bu maçlar öncesinde ise Topraktepe'nin altyapıdan gelen yeni yetenekleri değerlendirmesi planlanıyor.

Genç oyunculara gün doğdu 

Serdar Topraktepe'nin daha önce Semih Kılıçsoy'u parlatması, genç yeteneklerin Beşiktaş için önemini vurguluyor. Bu sezonun sonuna doğru, takımın genç oyunculara daha fazla şans vermesi ve gelecek sezon için kadroda yer alacak isimleri belirlemesi bekleniyor.

Orhan Yıldırım - Fanatik 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI