Beşiktaş'a gel Aubameyang!

Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayına Arsenal'in golcüsü Aubameyang'ı konuk aldı.

Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayına Arsenal'in golcüsü Aubameyang'ı konuk aldı. Siyah beyazlı taraftarlar ise Gabonlu yıldızı "Come To Beşiktaş" diyerek Beşiktaş'a çağırdı. Boateng, Aubameyang'a esprili bir şekilde takıldı.

Kevin-Prince Boateng sosyal medyada açtığu canlı yayına Aubameyang'ı aldı ve, ''Ben Arsenal'e gideyim, sen de Beşiktaş'a gel'' dedi.

Canlı yayına tam zamanında katılan Aubameyang'ı dakikliği için kutlayan Boateng, Arsenal'in yıldızı ile keyifli bir sohbet gerçekleştirirken, ikili arasındaki esprili muhabbete Beşiktaşlı taraftarlar da "Come to Beşiktaş Auba" diyerek dahil oldu.

Boateng'in "Arsenal'de işin bittiğinde, 300 gol falan attığında..." derken,, araya giren Auba'nın "Come to Beşiktaş" sözleri ikiliyi güldürürken, Beşiktaş sohbeti başladı.

Ganalı yıldız, "Her 3-4 yorumdan biri 'Come to Beşiktaş." derken, Aubameyang da; "Biliyorum. Her yerdeler, çok komikler. Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı ve Türk insanını seviyorum." sözlerine Boateng, "Burada atmosfer ve taraftar inanılmaz. Böyle bir ses hiçbir yerde duymadım. Birçok büyük kulüpte oynadım, çok iyi taraftarlar da vardı ama buradakiler inanılmaz. Yemin ediyorum." ifadesini kullandı.

Boateng Instagram live talking



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI