Beşiktaş'a Hollanda'dan İki Transfer Müjdesi

Gelecek sezon için planlama yapan Beşiktaş, transferde hızını arttırdı.

Gelecek sezon için planlama yapan Beşiktaş, transferde hızını arttırdı. Siyah-beyazlılar, corona virüsü nedeniyle lige ara verilen dönemde birçok yıldızla görüşmüştü. Kartal, Hollanda'dan iki yıldızın transferinde mutlu sona çok yakın. İşte prensip anlaşmasına varılan o isimler...

Birçok bölgeye transfer yapması beklenen Kara Kartal'ın takviyedeki önceliklerinden biri de kaleci transferi...

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius, alacaklarını öne sürerek sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

26 yaşındaki file bekçisinin ayrılığının ardından birçok isimle temas kuran siyah-beyazlılar, aradığı kaleciyi buldu.

Karius'un ardından kaleyi yine yabancı bir eldivene emanet etmek isteyen Beşiktaş'ın Hollandalı Jeroen Zoet ile el sıkıştığı öğrenildi.

Siyah-beyazlılar, Gökhan Akkan, Sinan Bolat ve Volkan Babacan gibi isimlerle dirsek temas haline gelse de kaleci tercihini yine yabancıdan yana kullanacak.

ZOET İKNA OLDU

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, Hollanda'daki görüşmeler sonucunda kaleyi Jeroen Zoet'e emanet etme konusunda anlaşmaya vardı.

Bonservisi PSV'de olan ancak bu sezonun devre arasında Utrecht'e kiralanan 29 yaşındaki eldiven, siyah-beyazlı formayı giymeye ikna oldu.

Jeroen Zoet bugüne kadar üç farklı takımda görev yaptı. 1.89 boyundaki Hollandalı file bekçisi PSV'de 260, Waalwijk'de 77, Utrecht'te de 10 karşılaşmada forma şansı buldu.

347 MAÇTA FORMA GİYDİ

1.89 cm boyundaki Hollandalı kaleci kariyeri boyunca 347 maçta forma giydi. Zoet, kariyerinde 9 sarı, 1 kez de kırmızı kart gördü.

Sırp yıldız adem Ljajic'i iyi bir bonservis bedeliyle satmayı hedefleyen siyah-beyazlıların 10 numara listesinde ilk sırada Leroy Fer yer alıyor.

Feyenoord forması giyen futbolcunun transferiyle ilgili yeni bir gelişmeye yer verildi.

Feyenoord ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve boşa çıkacak olan Leroy Fer için Beşiktaş'ın teklif yaptığı belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI