Aboubakar için 1 . Lig iddası

Beşiktaş’ın eski golcüsü Vincent Aboubakar için Türkiye’ye dönüş iddiası gündeme geldi.

17 Mayıs 2026 Cumartesi

Beşiktaş’ın eski yıldız futbolcularından Vincent Aboubakar için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kariyerini Azerbaycan temsilcisi Netfçi Bakü’de sürdüren Kamerunlu golcünün yeniden Türkiye’ye dönebileceği öne sürüldü.

Transfer kulislerinde konuşulan iddia kısa sürede gündem oldu.

Bursaspor devreye girdi

Africafoot’ta yer alan habere göre 1. Lig’e yükselen Bursaspor, Vincent Aboubakar’ı transfer listesine aldı.

Yeşil-beyazlı yönetimin deneyimli santrforun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Bursaspor’un yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak istediği ve bu doğrultuda önemli isimlerle temas kurduğu ifade edildi.

Bonservissiz transfer ihtimali

Netfçi Bakü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Vincent Aboubakar’ın bonservissiz şekilde transfer olabileceği aktarıldı.

Azerbaycan temsilcisinin oyuncunun kontratındaki 1 yıllık uzatma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği kaydedildi.

Bu durum Bursaspor’un transfer planlarını daha da güçlendirdi.

18 maçta 10 gole katkı

34 yaşındaki Kamerunlu futbolcu bu sezon Netfçi Bakü formasıyla 18 karşılaşmada görev aldı.

Tecrübeli golcü söz konusu maçlarda 9 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Vincent Aboubakar’ın güncel piyasa değerinin ise 700 bin euro olduğu belirtildi.

Türkiye kariyeri dikkat çekiyor

Kariyerinde Porto, Al Nassr, Hatayspor ve Beşiktaş gibi önemli kulüplerde forma giyen Vincent Aboubakar, Türkiye’de özellikle siyah-beyazlı forma altında gösterdiği performansla iz bırakmıştı.

Kamerun Milli Takımı formasını 116 kez giyen yıldız futbolcu, milli takım kariyerinde 45 gole imza attı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI