Beşiktaş’ta kiralık kaosu

Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması öncesi dikkat çeken bir tablo ortaya çıktı. Siyah-beyazlı ekipte kiralık gönderilen tam 13 futbolcunun geri dönecek olması yönetimin elini zorlaştırdı.

17 Mayıs 2026 Cumartesi

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi büyük kadro problemi yaşanıyor. Kiralık gönderilen 13 futbolcunun geri dönecek olması siyah-beyazlı yönetimi zor durumda bıraktı.

Kadrodaki mevcut yoğunluk nedeniyle siyah-beyazlı camiada büyük bir yeniden yapılanma süreci bekleniyor.

Beşiktaş’ta 13 futbolcu geri dönüyor

Kiralık sözleşmeleri sona erecek futbolcuların büyük bölümünün yeniden takıma katılması bekleniyor.

Beşiktaş’a geri dönecek isimler şu şekilde sıralandı:

Al-Musrati

Amir Hadziahmetovic

Can Keleş

Elan Ricardo

Emrecan Uzunhan

Fahri Kerem Ay

Göktuğ Baytekin

Jean Onana

Joao Mario

Semih Kılıçsoy

Serkan Emrecan Terzi

Tayyip Talha Sanuç

Yakup Arda Kılıç

Opsiyonlar devreye girmedi

Verona’nın Al-Musrati için bulunan 7 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öne sürüldü.

Aynı şekilde Cagliari’nin de Semih Kılıçsoy için belirlenen 12 milyon euroluk satın alma maddesini devreye sokmama kararı aldığı belirtildi.

Jean Onana için Genoa’da bulunan şarta bağlı satın alma maddesinin de aktif olmadığı ifade edildi.

Yönetimi zorlu bir süreç bekliyor

Beşiktaş’ın mevcut kadrosunda zaten ayrılması beklenen birçok futbolcu bulunurken, geri dönecek oyuncular tabloyu daha karmaşık hale getirdi.

Siyah-beyazlı yönetimin yeni sezon öncesinde ciddi bir kadro operasyonu yapması bekleniyor.

Taraftar baskısı sürüyor

Sezonun beklentilerin altında tamamlanmasının ardından hem yönetim hem de teknik heyet üzerindeki baskı artmış durumda.

Sergen Yalçın’ın geleceğiyle ilgili belirsizlik sürerken, taraftarların yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro beklentisi dikkat çekiyor.

Beşiktaş’ta yaz transfer döneminin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI