Beşiktaş'a Yeğen Operasyonu... Şampiyon Takım Darmadağın

Beşiktaş'ın son 11 yılında şampiyonluklara ambargo koyan hentbol takımında ilginç gelişmeler yaşanıyor. İşte perde arkasında yaşananlar...

Kartalhaber.com özel haberi... Son 10 yılda tüm kupalara ambargo koyan ve sayısız başarılara imza atan Beşiktaş Hentbol takımında geçen sezon yaşanan başarısızlıkta perde arkasında Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeğeni Mesut var. 

Tıkır işleyen ve kulübün gururu olan hentbol şubesinin başına Ahmet Nur Çebi'nin yeğeni Mesut Çebi geldikten 1 yıl sonra dağıldı. 

Yeğene kıyak hüsran oldu! 

13 Haziran 2020 tarihinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeğeni Mesut Çebi'yi hiçbir bilgi ve birikimi olmamasına rağmen hentbol takımının başına getirdi. 

O tarihe kadar 10 yıl üst üstte şampiyon olan hentbol şubesinin yeniden yapılandırılma kararı alması büyük şaşkınlık yaratmıştı. 

Beşiktaş, şampiyonluklara ambargo koyan ve amatör branşlardaki en başarılı şubesi olan hentbol şubesinin başına tam 1 yıl önce Mesut Çebi'yi getirdi.  13 Haziran 2020 tarihinde Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mesut Çebi'nin Çebi, yeni yapılandırma çerçevesinde takımın sorumlusu olarak yönetim tarafından görevlendirildi. 

Tıkır işleyen ve o tarihe kadar son 10 yılda şampiyonluklara ambargo koyan Beşiktaş Hentbol Takımı o tarihin ardından tam anlamıyla dağıldı. 

Mesut Çebi'nin göreve başlamasının ardından başlayan huzursuzluk 11 yılın ardından büyük başarısızlığı da beraberinde getirdi ve Beşiktaş sezonu kupasız tamamladı. 

Bu başarısızlığın ardından yeğen Çebi görevinin başında kalırken 15 yıldır takımın başında olan ve siyah-beyazlı kulüple özdeşleşen antrenör Müfit Arın'la yollar ayrıldı. 

Takımın uzun yıllardır kaptanlığını yapan Ramazan Döne ile diğer sporcular; Onur Ersin, Mehmet Demirezen, Burak Turan, Taner Günay, Hichem Kaabeche ve Josip Buljubasic ile yollar ayrıldı. 

Şampiyon olsanız bile sizi yollayacağız! 

İzmir'de sezonun son maçında İzmir'de Büyükşehir Belediyespor ile şampiyonluk maçına çıkmadan son maç öncesi Mesut Çebi'nin soyunma odasına inerek; takıma hitaben bir konuşma yaptığı ve “Rakibi yensenizde sizi yollayacağız. Burda kalma şansınız yok. Kaleci istediğin kadar iyi oyna Beşiktaş serüvenin bitti” diyerek moral bozması tüm takımın kaybetmesine neden oldu. 

Kartalhaber'e konuşan Beşiktaşlı sporcular, “Mesut Çebi’ye gereken dersi verirdik ama Beşiktaş terbiyesi ile büyüdük. Aynaya baksın ne yaptığını görsün” yorumunda bulundular. 

Yeğen Mesut Çebi'nin amcası Ahmet Nur Çebi'den tam yetki aldığı ve takımı yeniden yapılandıracağı belirtildi. 

Mesut Çebi, gelecek sezon için antrenör Korel Koral'la anlaştı. Yeğen Çebi'nin transfer çalışmaları için de düğmeye bastığı öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI