Beşiktaş'ın Douglas teklifi

Beşiktaş yönetimi, sağ bek transferinde yurt dışından birçok isimle görüşürken Sivasspor’da forma giyen Douglas’ı da listesine aldı.

Beşiktaş yönetimi, sağ bek transferinde yurt dışından birçok isimle görüşürken Sivasspor’da forma giyen Douglas’ı da listesine aldı. Sivasspor teknik direktörü Hakan Keleş de geçtiğimiz günlerde yayıncı kuruluşa Beşiktaş’ın Brezilyalı oyuncuları ile ilgisi olduğunu açıklamıştı.

Beşiktaş, Douglas’ı transfer edecek mi ?

Hafta başında İtalya’ya çıkartma yapan Siyah-beyazlı transfer komitesi burada birçok oyuncunun menajeri ile görüşmeler yapmış ve beklemeye geçmişti. Sivasspor teknik direktörü Hakan Keleş’in ‘Beşiktaş, Douglas ile ilgileniyor’ açıklamasının ardından gözler bu transfere çevrildi.

İşte Beşiktaş’ın Douglas teklifi

Fanatik’te yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı sağ beki kadrosuna katmak için Sivasspor’un kadrosuna katmak istediği Fatih Aksoy’u bonservisi ile bu kulübe gönderip üzerine biraz para vermeyi planlıyor. Barcelona’nın sezon başında Sivasspor’a kiraladığı 28 yaşındaki Sambacı, normal şartlarda 30 Haziran itibariyle bonservisini eline alacak. Beşiktaş da bunu koz olarak kullanıyor ve “Douglas için şimdi anlaşalım, siz de para kazanın” teklifiyle Sivasspor cephesini ikna etmeye çalışıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI