Beşiktaş'ın Kampanyası'nda Ne Kadar Para Toplandı?

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-Beyazlı kulübün ‘Bırakmam Seni’ adlı kampanasıyla ilgili son durumla ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘Bırakmam Seni’ adlı kampanyayla ilgili son durumu açıkladı. beşiktaş Yönetimi, kampanyaya verilen destekten memnun mu? Ahmet Nur Çebi, Radyospor canlı yayınında ömnemli açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş’ın bağış kampanyasında son durum ne?

Bağış kampanyasına destek çağrısı yapan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı iş insanlarıyla görüşme yaptığını ifade ederken, kampanyaya desteğin artması gerektiğini vurguladı. 

Beşiktaş başkanı, ”Baştan beri söyledim. 1 veren de 1000 veren de kıymetli. Ama bir tık daha hızlansak istiyorum. Kampanyaya bağış miktarını biraz daha artırmamız gerekiyor. Özellikle Beşiktaşlı iş insanlarına seslenmek istiyorum. Beşiktaş olarak maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Özellikle önümüzdeki haftadan itibaren bir süreç yaşayacağız. Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz. Maalesef yemek yemek, bir araya gelmek mümkün olmuyor. Maalesef yemekli toplantılar olmuyor. Tek tek telefonla arıyorum. İş insanlarımızdan destek bekliyoruz” dedi. Rahmi Koç ile görüştü mü? 

Ahmet Nur Çebi, Rahmi Koç ile herhangi bir görüşme yapıp yapmadıklarını da açıklama getirdi. Beşiktaş’ın Başkanı, “Rahmi Koç ve diğer iş insanlarıyla da görüşüyoruz. Rahmi Bey bize her zaman iyi yaklaşmıştır. Her şeyiyle bize destek olmuş bir camia büyüğümüz. Koç Ailesi'ne teşekkür ediyorum. Rahmi Bey, Beşiktaşlı olması bizi mutlu ediyod. Rahmi Baş ve ailesi iyi ki varlar” ifdasini kullahdı. 

Diğer kulüp taraftarlarına teşekkür mesajı

Ahmet Nur Çebi, başka kulüplerin taraftarlarının bağış kampanyasına yaptığı desteğe teşekkür etti. Ahmet Nur Çebi, ”Sanatçılar arasından destek verenlerin olduğunu görüyorum. Beşiktaş çok seviliyor. Beşiktaş ikinci takımım diyenler var. Trabzonsporlu, Galatasaraylıyım ama ikinci takımım Beşiktaş diyenler var. Bizim birinci takımımız Beşiktaş. Diğer takımlar ikinci takımımız. Dostluk ve rekabet güzel şey. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor olmasa ligin zevki olur muydu? Tabii ki olmazdı” sözlerini sarfetti. 

Eski başkanlarla bağış kampanyası için görüştü mü?

Beşiktaş Başkanı, eski başkanlarla herhangi bir görüşme yapıp yapmadı sorusuna ise ”Yıldırım Demirören ve Serdar Bilgili ile henüz görüşmedim. Şu günlerde yoğun olabilirler. Bize geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI