Beşiktaş'ın Üzerine Tüy dikti!

Divan Kurulu'nda eski başkan Fikret Orman'ın yaptığı konuşma sonrası söz alan kongre üyesi Hasan Bozkurter, sert sözlerle Orman'ı eleştirdi.

Hasan Bozkurter'in yaptığı konuşma: 

Eski başkan Fikret Orman, "milat oldu" demiştir. Gerçekten öyle oldu. Buraya gelip 'Her şey güzel olacak diyeceksiniz' sonra bomba bırakıp kaçacaksınız"

Bu Beşiktaş etiğine yakışmaz ama Fikret Orman'a yakışır. Fikret Orman "Paralar nerede" yanıtını verecektin. 268 icrada dosya var. 

Trabzonspor'un 300 Milyon TL'ye yaptığı stadı biz 600 milyon TL.'ye mal ettik. Bu nasıl iştir? 

Bizimle kafa buldu. İnönü futbolun ibathanesiydi. Hepiniz zenginsiniz, ben emekli memur çocuğuyum. Ben Beşiktaş'ın tüm mal varlıklarının altında imzası olan biriyim. 

Şan Öktem Tesislerinde, Süleyman Seba tesislerinde benim imzam var. Yapılmayan Beşiktaş stadımıza imar izni verdik. Beşiktaş'ın tesislerinin altına işçi, memur imzaları var. 

Biz yapacağız, o buradan rüzgar yapacak. Bizim değerlerimizin üzerine 

Size divan kurulu üyeleri yapacaktı. Sen Kartal dikeceğine, kulübün üzerine tüy diktin onun hesabını ver. 

Bana 'pusu kuruldu' dendi. Burada barış elçisi vardı. Gözlerimiz yaşardı. Toplantı bitmeden, kaçtı gitti. 

Buradan Kaçar dedim kaçtı! 

Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden Nurten Gözoğlu da yaptığı açıklamada Fikret Orman'a yüklendi; 

"Ben Fikret Orman'ı çok severdim. Çok da yakındık. Son üç yılında ona oy vermedim. Ben 'gelemez' dedim, 'gelse de kaçar'. 

Başkanımım ben size 20 sandıkta oy verdik. Size inanıyorum. Bizim parayla işimiz yok. 

Bizim hissemiz var. Futbol A.Ş'de Fikret Orman'ı ibra etmedik. Sayın başkan hesap soralım. Lütfen artık harekete geçelim. Dumankaya'dan evler varmış, Akatlar 1903, Caddebostan Balık Adamları, Fulya'da yaşanan haksızlık... Bunlar nerede Fikret Orman? Var da biz mi göremiyoruz."




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI