Beşiktaşlı futbolcuya Belçika'dan iki teklif

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde Sporting Lizbon'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Abdoulay Diaby'e Belçika ekipleri Club Brugge ve Standart Liege talip oldu.

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde Sporting Lizbon'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Abdoulay Diaby'e Belçika ekipleri Club Brugge ve Standart Liege talip oldu. Beşiktaş'ta sezon başında kiralık olarak kadroya dahil edilen ve takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan Abdoulay Diaby'e iki ekibin talip olduğu açıklandı. Belçika basınında yer alan habere göre Club Brugge ve Standart Liege, Diaby için devreye girdi.

SPORTING 4.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Haberde Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un 28 yaşındaki oyuncu için 4.5 milyon euro talep ettiği ve futbolcuyu daha düşük bir miktara göndermeyi düşünmediği aktarıldı. Ancak iki Belçika ekibinin de Malili futbolcu için 4.5 milyon euro ödemek istemediği belirtildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI