Beşiktaş'ta 10 Ayrılık

Beşiktaş'ta yeni sezonda sözleşmesi bitecek olan 14 futbolcunun 10’u takımdan ayrılıyor.

Beşiktaş'ta yeni sezonda sözleşmesi bitecek olan 14 futbolcunun 10’u takımdan ayrılıyor. İşte gelecek sezon siyah-beyazlı takımın kadrosunda olmayacak isimler...

Atiba Hutchinson: Yaşı 38 olmasına rağmen hala takımın en etkili isimlerinden. 1 yıl daha devam edilmesi muhtemel.

Güven Yalçın: Sözleşme yenileme görüşmeleri şimdiden başladı. Genç oyuncunun 100 bin Euro olan maaşı 300’e çıkarılacak.

Can Bozdoğan: Schalke’ye 1.8 milyon Euro ödenip bonservisi alınacak. Otomatik olarak 4 yıllık sözleşme yapılacak.

Oğuzhan Özyakup: Teknik adam değişikliği sonrasında formunda artış oldu. Durumuna sezon sonunda karar verilecek.

Cyle Larin: Menacerinin 2.5 milyon Euro’luk maaşta ısrarı sonucu anlaşma ihtimali ortadan kalktı. Sezon sonu yol ayrılığı...

Domogaj Vida: Bu sezon 3.5 milyon Euro kazanan ancak performansı ortalama altı kalan Vida’ya lig bitimi teşekkür edilecek.

Michy Batshuayi: Chelsea’den kiralanan ve sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan Batshuayi’ye lig bitimi veda edilecek.

Miralem Pjanic: Rüya gibi bir operasyonla Beşiktaş’a kazandırılan ünlü süperstarın da sezon sonu Barcelona’ya dönmesi bekleniyor.

Gökhan Töre: Performansı beklentilerin altında. Takımda genç oyuncuların artışı sonrasında kariyerinde yeni sayfa açacak.

Mehmet Topal: TFF’nin 8+3 kuralı sebebiyle alınmıştı. Öz kaynaktan gençlerin yükselişi sonrası sezon sonu gönderilecek.

Fabrice N’sakala: Kadro dışı konumunda. Devre arasında yollanamazsa sezon sonunda kulüple olan bağlantısı resmi olarak kopacak.

Douglas: Kadro dışı kalmasını sorun etmeyip sezon sonuna kadar kontratını tamamlayıp ardından ayrılacak.

Adem Ljajic: Beşiktaş, devre arasında göndermek istese de alacaklarını istediği için zor gözüküyor. Sezon sonunda ayrılık olacak.

Jeremain Lens: Siyah-Beyazlıların 2.5 milyon Euro ödeyip verim alamadığı oyunculardan... Hollandalı da lig bitiminde takımdan gidecek.

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI