Salih Uçan'da flaş gelişme

Beşiktaş'ta Salih Uçan gelişmesi...

Beşiktaş'ta Salih Uçan'la İlgili Gelişmeler ve Türkiye Kupası Önceliği

Beşiktaş Kulübü'nde Salih Uçan'la ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesinin sona ermesine yaklaşılırken, taraftarlar Fenerbahçe maçına odaklanmış durumda olsa da Türkiye Kupası, bu sezon için büyük önem taşıyor. Avrupa ve Süper Lig'de erken elenen Beşiktaş, yarınki derbi galibiyetiyle taraftarlarını memnun etmeyi ve ardından kupaya odaklanmayı hedefliyor.


Transfer operasyonu 

Teknik direktörlük koltuğuna oturan Serdar Topraktepe, gemiyi güvenli limana başarıyla yanaştırmanın hesaplarını yaparken yönetim de gelecek sezon için çalışmalara başladı. Öncelik yeni sezonun teknik direktöründe. Bu doğrultuda yapılan araştırmalar ve temaslar sürerken, transferde de operasyonlar devam ediyor.

İç transferde de Beşiktaş hareketli günler yaşıyor. Sözleşmesi devam eden ve ayrılmak isteyen oyuncuların yanı sıra, kontratı sona erecek futbolcular da bulunuyor.


Salih Uçan'la görüşmeler başlıyor 

Salih Uçan'la ilgili ise son bir gelişme yaşandı. Takımdan ayrılması beklenen orta saha oyuncusuyla son bir görüşme daha yapılacak. Ancak bu görüşmeden anlaşma çıkmazsa, kulüp ile Salih arasındaki ayrılığın gerçekleşmesi bekleniyor. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI