Beşiktaş'ta 2. Abdullah Avcı krizi

Beşiktaş Basketbol Şubesi'nde Koordinatör ve Baş Antrenörlük görevinde bulunan Ahmet Kandemir şoku yaşanıyor. Beşiktaş'ı kasasından önemli bir rakam Kandemir'e gidecek gibi... İşte detaylar...

Beşiktaş Basketbol Şubesi'nde Koordinatör ve Baş Antrenörlük görevinde bulunan  Ahmet Kandemir şoku yaşanıyor. Beşiktaş'ı kasasından önemli bir rakam Kandemir'e gidecek gibi... İşte detaylar... 

2. Abdullah Avcı vakası 

İki yıl önce basketbolda tüm yetkileri Ahmet Kandemir'e emanet eden Ahmet Nur Çebi yönetimi ikinci Abdullah Avcı krizi ile karşı karşıya kaldı. Siyah-Beyazlı kulübün basketbol şubesinde hem Koordinatörlük hem de baş antrenörlük yapan Kandemir, geçtiğimiz hafta aldığı kararla kendisinin artık baş antrenör olarak sahayı çıkmak istemediğini belirtmişti. Bu sezon, Kandemir yönetiminde 11 maçta sadece 2 galibiyet alan Beşiktaş Emlakjet geçtiğimiz cumartesi günü Ömer Uğurata yönetiminde Darüşşafaka'yı mağlup etmeyi başarmıştı. 



Beşiktaş Yönetimi, anlaşmaya vardığı Polonya Polonya Milli Takımı'nı çalıştıran Igor Milicic'i İstanbul'a getirtti.  46 yaşındaki Hırvat Hoca, maçı tribünden takip etti. Ancak Milicic'in göreve başlaması için Ahmet Kandemir'in görevlerinden istifa etmesi gerekiyor. Kandemir sözleşme fesihleri için Beşiktaş Yönetimi'nden 4 Milyon TL. talep ediyor. Bu rakamı fazla Beşiktaş Yönetimi, yarın Kandemir'le bir kez daha masaya oturacak. 

Hani Beşiktaşlıydı, hani tazminat istemezdi! 

Kandemir'in 4 Milyon TL. tazminatta ısrat etmesi o dönem Beşiktaş'ta Genel Sekreterlik görevinde bulunan Mesut Urgancılar'ın 4 Ekim 2021 yılında gerçekleşen yapılan Divan Kurulu toplantısında  yaptığı açıklamayı akıllara getirtti.  

Ahmet Kandemir'in gerçek Beşiktaşlı olduğunu iddia eden Urgancılar'ın bu sözlerini akıllara getirtti; "Basketbolda Ahmet Kandemir ile üç yıllık sözleşme yaptık. Üç yıllık deyince aklınıza Abdullah Avcı gelmesin. Ne o sözleşmeyi yapanlar aynı, ne o sözleşme aynı, ne de kulübümüze farklı dönemlerde 20 yıldan fazla hizmet etmiş Ahmet Kandemir; Abdullah Avcı."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI