Beşiktaş'ta 3 Puan Keyfi

Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u yenerek tek galibiyet alan takım oldu.

Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonunun ilk haftası, büyük takımların beklenmedik sonuçlarla karşılaştığı bir başlangıca sahne oldu. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi şampiyonluk adayları arasındaki mücadeleler, dikkat çekti.

Galatasaray, sezonun ilk maçında sahasında Çorum FK ile 2-2 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı. Trabzonspor da deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak sezonu 1 puanla açtı. Fenerbahçe ise Ankara'da Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek, haftayı puansız kapattı.

Bu sonuçların ardından Beşiktaş, Eyüpspor'u 1-0 yenerek haftayı galibiyetle tamamlayan tek ekip oldu. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla sezonun ilk haftasında 3 puanla 4. sıraya yerleşti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI