Beşiktaş'ta ayrılık

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş altyapısından yetişen sağ bek oyuncusu Kerem Kalafat, gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek Çaykur Rizespor'a 1 yıllığına kiralandı.

Beşiktaş'ta ayrılık yaşandı. A Spor'un haberine göre; siyah beyazlıların genç futbolcusu Kerem Kalafat, bu sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor 'a 1 yıllığına kiralandı. 21 yaşındaki futbolcu geçen sezonun devre arasında Uşakspor'a kiralanmaş, daha sonra devre arasında yeniden takıma geri dönmüştü. 

Kerem Kalafat'ın Beşiktaş'ta 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

KEREM KALAFAT KİMDİR?

9 Mart 2001'de İstanbul'da dünyaya gelen Kerem Kalafat, futbola Beşiktaş altyapısında başladı.

12 yaşında Siyah Beyazlı formayı giymeye başlayan sağ bek oyuncusu, Kara Kartal'da alt yaş gruplarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti, 2019 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı.

2019/20 sezonunda UEFA Avrupa Ligi K Grubu son hafta maçında İngiltere temsilcisi Wolverhampton'a konuk olan Beşiktaş, rakibi karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmış ve 4-0 mağlup oldu.

Siyah Beyazlı takımın ilk 11'inde yer alan ve performansıyla adından en çok söz ettiren isim ise Kerem Kalafat olmuştu.

Kerem, Eylül 2020'de ise tecrübe kazanması için o dönem Spor Toto 1. Lig'de yer alan Giresunspor'a kiralandı. Karadeniz ekibinde çıktığı 31 maçta 1 asist yapan 20 yaşındaki oyuncu, Çotanaklar'ın Adana Demirspor'un ardından ligi 2. bitirdiği ve 44 yıllık Süper Lig özlemini sonlandırdığı sezonun sonunda Beşiktaş'a döndü. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI