Beşiktaş'ta Durmak Yok

Beşiktaş 18 Ocak Salı günü deplasmanda oynayacağı VavaCars Karagümrük maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Süper Lig'de sahasında Gaziantep FK'yı 1-0'lık skorla mağlup eden Beşiktaş, Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig ’de VavaCars Fatih Karagümrük ile 18 Ocak Salı günü  deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla ara vermeden başladı.

Medyaya kapalı antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Gaziantep FK maçında oynayan futbolcular, rejenerasyon çalışmasıyla günü noktaladı. Diğer futbolcular; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın (16 Ocak) saat 12.00’de yapacağı çalışmayla devam edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI