Vincenzo Italiano, Galatasaray maçına kadar oynanacak 9 karşılaşmada takımının başarılı olacağına inanıyor.
Vincenzo Italiano, Galatasaray ile oynanacak maça kadar olan süreçte takımına olan güvenini dile getirdi. İtalyan teknik direktör, bu zorlu fikstürde yara almadan geçeceklerini belirtti.
Beşiktaş, Kasım ayındaki milli araya kadar yoğun bir maç takvimine girecek. Yaklaşık 50 gün sürecek bu dönemde, siyah-beyazlı ekip hem ligde hem de Avrupa'da kritik karşılaşmalar oynayacak. Beşiktaş, 11 Ekim'den itibaren sırasıyla Kocaelispor, Hoffenheim, Trabzonspor ve Crystal Palace ile mücadele edecek.
Takım, ardından 26 Ekim'de Başakşehir, 1 Kasım'da Kasımpaşa, 5 Kasım'da Celtic ve 8 Kasım'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Kasım ayındaki milli aranın ardından Beşiktaş, 22 Kasım'da Konyaspor'a konuk olacak. Bu yoğun maratonun en kritik maçı ise 30 Kasım'da Galatasaray ile yapılacak.
Italiano, takımının fiziksel ve mental olarak bu yoğun tempoya hazırlıklı olması için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. Yakın çevresine, “Galatasaray maçına kadar 9 maç var. Yara almadan çıkarız,” dediği aktarıldı.
EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR youtube kanalımıza abone olun