Beşiktaş'ta Flaş Ayrılık

Beşiktaş'ta Erol Kaynar görevinden istifa etti.

Beşiktaş'ta iletişim ve medyadan sorumlu başkan danışmanı olarak görev yapan Erol Kaynar, görevinden ayrıldı.  

Siyah-beyazlı kulüpte iletişim ve medyadan sorumlu başkan danışmanı olarak görev yapan Erol Kaynar, görevinden ayrıldı.  Fanatik'in haberine göre, daha önce Beşiktaş'ta yöneticilik yapan ve 2004 yılındaki olağanüstü kongreda başkan adayı da olan Erol Kaynar'ın işini yapma noktasında duyduğu rahatsızlık nedeniyle görevinden kendi isteği ile ayrıldığı öğrenildi. 

2000-2002 yılları arasında Beşiktaş'ta Serdar Bilgili'nin başkanlığındaki yönetimde basın sözcülüğü yapan Erol Kaynar, son olarak Ahmet Nur Çebi'nin başkanlık döneminde iletişim ve medyadan sorumlu başkan danışmanı olarak görev yapmaktaydı. 

Erol Kaynar'ın işine karışılması noktasında uzun süredir duyduğu rahatsızlık nedeniyle görevinden kendi isteği ile ayrıldığı ifade edilmekte.  


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI