Beşiktaş’ta son üç maçta gol atamayan Dusan Vlahovic’in Kasımpaşa deplasmanında dinlendirilmesi gündemde.
Beşiktaş’ta Dusan Vlahovic’in son haftalardaki gol suskunluğu teknik heyetin gündemine girdi. Orkun Kökçü’nün yokluğunda hücumda istediği desteği alamayan Sırp golcünün Kasımpaşa deplasmanında dinlendirilmesi, Hyeongyu Oh’un ise ilk 11’e alınması gündemde.
Orkun Kökçü’nün yokluğu Vlahovic’i etkiledi
Beşiktaş, kaptanı Orkun Kökçü’nün sakatlığı nedeniyle son üç karşılaşmada önemli bir eksikle mücadele etti. Hoffenheim deplasmanında ayak tabanından sakatlanan yıldız futbolcu, Trabzonspor, Crystal Palace ve Başakşehir maçlarında forma giyemedi.
Orkun’un yokluğu, siyah-beyazlıların hücum organizasyonlarını da etkiledi. Özellikle kısa sürede iyi bir uyum yakalayan Orkun Kökçü ile Dusan Vlahovic arasındaki bağlantının kesilmesi, Sırp santrforun performansına yansıdı.
Vlahovic üç maçtır gol atamıyor
Dusan Vlahovic, Orkun Kökçü’nün forma giymediği Trabzonspor ve Başakşehir karşılaşmalarında 90’ar dakika sahada kalmasına rağmen gol sevinci yaşayamadı. Mide rahatsızlığı nedeniyle Hoffenheim deplasmanında kadroda yer almayan deneyimli golcü, Crystal Palace maçında ise son bölümde oyuna girdi ancak fileleri havalandıramadı.
Sırp futbolcu son golünü 11 Ekim’de Kocaelispor karşısında alınan 2-1’lik galibiyette kaydetmişti. Son üç maçta skor üretememesi, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde santrfor tercihini gündeme taşıdı.
Italiano’dan Hyeongyu Oh hamlesi
Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun, 1 Kasım Pazar günü deplasmanda oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında Vlahovic’i dinlendirmeyi değerlendirdiği belirtiliyor.
Başakşehir maçında oyuna girdikten sonra golünü atan ve son dönemde formuyla dikkat çeken Hyeongyu Oh’un ilk 11’de sahaya çıkabileceği ifade ediliyor.
İtalyan teknik adamın bu tercihi yapması halinde Beşiktaş’ın hücum hattında önemli bir değişiklik yaşanacak. Vlahovic’in yeniden gol yollarında etkili olması ve Orkun Kökçü’nün dönüşüyle hücumdaki uyumun artması da teknik heyetin beklentileri arasında.
Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı öncesinde gözler şimdi Italiano’nun santrfor tercihine çevrildi.
EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR youtube kanalımıza abone olun