Beşiktaş'ta rota belirlendi

Beşiktaş’ta yol haritası netleşti! Önce teknik direktör, sonra kadro operasyonu. İşte detaylar (BJK Haber)

23 Mayıs 2026 Cumartesi

Beşiktaş’ta yol haritası belli oldu, Önder Özen’den teknik direktör planı, Beşiktaş’ta önce hoca sonra kadro modeli, Ernesto Valverde Beşiktaş gündeminde, Serdal Adalı teknik direktör kararını verecek

Beşiktaş’ta futbol direktörü Önder Özen ve Başkan Serdal Adalı yeni sezonun yol haritasını belirledi. Siyah-beyazlılarda önce teknik direktörün belirleneceği, ardından kadro planlamasının yapılacağı öğrenildi.

Beşiktaş’ta yeni sezon planı şekilleniyor

Yeni sezon öncesinde yapılanma sürecine giren Beşiktaş, teknik direktör ve kadro planlaması konusunda kritik kararlar aldı.

Futbol direktörlüğü görevine getirilen Önder Özen ile Başkan Serdal Adalı arasında yapılan toplantıda siyah-beyazlıların yeni yol haritası netleşti.

Öncelik teknik direktör olacak

Beşiktaş yönetiminin ilk hedefinin yeni teknik direktörü belirlemek olduğu öğrenildi.

Önder Özen’in teknik adam arayışlarını sürdürdüğü ve başkan Serdal Adalı’ya detaylı rapor sunduğu belirtildi.

Yeni teknik direktör göreve geldikten sonra kadro planlamasının netleşeceği ifade edildi.

Kadro raporu hazırlanıyor

Önder Özen’in mevcut kadrodaki oyuncular için detaylı analiz yaptığı kaydedildi.

Bazı yabancı futbolcularla yolların ayrılmasının planlandığı öğrenilirken, son kararın yeni teknik direktöre bırakılacağı aktarıldı.

Tecrübeli futbol adamının kamp döneminde teknik heyete kapsamlı bir oyuncu raporu sunacağı belirtildi.

Kalabalık kamp ihtimali gündemde

Yeni teknik direktörün tüm oyuncuları yakından görmesi adına geniş katılımlı bir hazırlık kampının planlandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon yaklaşık 40 futbolcuyla gerçekleştirilen kamp sürecinin ardından benzer bir modelin yeniden gündeme geldiği ifade edildi.

Valverde ismi öne çıkıyor

Teknik direktör listesinde dikkat çeken isimler arasında Ernesto Valverde, Bruno Genesio ve Ange Postecoglou yer alıyor.

Yönetimin, camianın kabul edeceği tecrübeli bir yabancı teknik adam üzerinde yoğunlaştığı belirtildi.

Postecoglou geri planda kaldı

İngiltere’den teklif bekleyen Ange Postecoglou’nun şu aşamada listenin gerisine düştüğü ifade edildi.

Athletic Bilbao ile sözleşmesi sona erecek olan Ernesto Valverde için uzun vadeli proje hazırlanırken, Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio için de temas kurulacağı öğrenildi.

Son kararı Serdal Adalı verecek

Önder Özen’in kısa süre içinde aday teknik adamlarla görüşmeler yapacağı kaydedildi. Tüm değerlendirmelerin ardından son kararı Başkan Serdal Adalı’nın vereceği belirtildi. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI