Beşiktaş'ta Sakatlık Krizi!

Beşiktaş, Trossard, Orkun Kökçü ve Vlahovic'in Kocaelispor maçına yetişmesi için yoğun çaba gösteriyor.

Beşiktaş, milli aranın öncesinde ardı ardına gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı. Özellikle takımın önemli oyuncularının yaşadığı sakatlıklar, teknik ekip ve taraftarlar için endişe kaynağı oldu.

Leandro Trossard'ın topuk kemiğinde ödem tespit edildiği ve bu nedenle Marsilya ile Amed maçlarını kaçırdığı bildirildi. Belçikalı futbolcunun tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ayrıca, takım kaptanı Orkun Kökçü'nün ayak parmağındaki rahatsızlığın devam ettiği ve durumunun netleşmesi için bir değerlendirme yapılacağı öğrenildi.

Bir diğer sakatlık haberi ise golcü Dusan Vlahovic'ten geldi. Sırp forvet, alt adalesindeki ağrı nedeniyle milli takımından affını talep etti ve Uluslar Ligi'ndeki maçları kaçıracağı açıklandı. Üç oyuncunun da 11 Ekim'de oynanacak Kocaelispor karşılaşmasına yetişmesi için yoğun bir çaba içinde olduğu ifade edildi. Eğer her şey yolunda giderse, bu futbolcuların Körfez ekibiyle oynanacak maçta sahada olma ihtimalleri bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI