Beşiktaş'ta transferde son dakika

Beşiktaş'ta transferde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor... Cenk Tosun Beşiktaş'ın teklifini geri çevirdi ancak siyah beyazlı takım yeni golcüsünü buldu... Quaresma için gelecek transfer tekliflerine açık olan Beşiktaş'ta, Jeremain Lens'e ise sürpriz bir talip çıktı... Ve Konoplyanka'nın değişen talepleri üzeri bu futbolcuya rest çeken siyah beyazlılar sol açık transferi için bakın kimle anlaştı... İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ'IN YENİ GOLCÜSÜ: STEVE MOUNİE

Sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın yanına forvet bakan Beşiktaş yönetimi, aradığı ismi İngiltere'de buldu... Bir süredir görüşme yapılan Everton'dan Cenk Tosun ve Niasse'de sonuca ulaşamayan siyah-beyazlılar, Huddersfield forması giyen Steve Mounie için çalışma başlattı. Transfer görüşmeleri için İngiltere'ye giden Başkan Fikret Orman, 24 yaşındaki Beninli forvetin kiralanması için kulübüyle masaya oturdu. Huddersfield, oyuncu için önce 8 milyon Euro'luk bonservis talep etti. Ancak siyah beyazlılar bu transfer için kiralamanın yanı sıra 6 milyon Euro satın alma opsiyonu teklifini sundu. Yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenilirken, başkanın bu transferi bir an önce bitirip hafta sonuna kadar İstanbul'a getirmeyi istediği kaydedildi.

CENK TOSUN KABUL ETMEDI

Everton'da ilk iki lig maçında da yedek kulübesinden çıkamayan Cenk'in kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için Beşiktaş'ın teklifini kabul etmediği belirtildi.

SOLA N'KOUDOU GELİYOR

Beşiktaş'ta, uzun süredir peşinden koştuğu Konoplyanka için Schalke ile anlaşsa da Ukraynalı futbolcunun değişen talepleri yönetimin transferden vazgeçmesine neden oldu. İngiltere'de görüşmeler yapan Başkan Fikret Orman, Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou ve kulübü Tottenham ile kiralık olarak anlaştı. İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncu teklifi kabul etti. N'Koudou geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak gittiği Monaco'da sadece 3 maçta görev alabilmişti. En iyi sezonunu Marsilya'da geçiren N'Koudou, 2015-16 döneminde çıktığı 41 maçta 10 gol, 5 asist kaydetti.

BEŞİKTAŞ QUARESMA İÇİN TEKLİFLERE AÇIK

Sivasspor maçında alınan 3-0'lık mağlubiyet Beşiktaş'ta taşları yerinden oynatırken, takımın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın performansı da eleştiri konusu oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın daha önce Portekizli yıldızla ilgili, "Biz şans vermeye devam edeceğiz. Gerisi onun ayaklarıyla yapacağı işlerde" ifadeleri karşılık bulmadı. Siyah-beyazlılar bu nedenle Q7'ye gelebilecek tüm tekliflere kapıyı açtı.

BEŞİKTAŞ, ISİMAT-MİRİN'İ TOULOUSE'A KİRALADI

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı tarafından kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması istenen Nicolas Isimat-Mirin, Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse'a kiralandı. Fransa'dan Amiens'in yaptığı teklifleri reddeden 27 yaşındaki stoper, Toulouse'un teklifini kabul etti. 1 yıllığına kiralık olarak ülkesinin yolunu tutan Isimat-Mirin'in maaşını da Toulouse karşılayacak. Fransız ekibi, siyah-beyazlılara kiralama bedeli de ödeyecek.

JEREMAİN LENS'E ÜLKESİNDEN TALİP VAR

Isimat-Mirin'in ardından Jeremain Lens'in de ayrılığı gündemde. Hollanda'da Nos Sport'ta yer alan habere göre; Lozano'yu Napoli'ye satmaya hazırlanan PSV'nin bu oyuncunun yerine Jeremain Lens'i düşündüğü öne sürüldü. Hollanda devinin bu mevki için bir genç oyuncu Ritsu Doan olmak üzere 4 de tecrübeli oyuncuyu gündemine aldığı ve Lens'in de bu isimler arasında olduğu kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI