Beşiktaş'ta 'Yok artık' dedirten görüntü

Beşiktaş’ta seçime 10 günden az bir süre kalırken Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği 28. yıl balosunda dikkat çeken ayrıntı 'Yok artık!" dedirtti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde 29 Mayıs’ta yapılacak seçimde başkanlık ve yönetim kurulunun yanı sıra denetleme, disiplin, seçme sicil kurullarının da seçimleri de gerçekleştirilecek. Haftalar öncesinden kurullara üyeliklerini açıklayan ekipler, seçim çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Ancak bu akşam Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği gecede yer alan denetim kuruluna aday olan bir ekibin bağımsız olup olamayacağı konusu kafalarda soru işareti yarattı.

Değer Beşiktaş adıyla Beşiktaş seçimlerinde denetleme Kuruluna adaylıklarını açıklayan Suat Anıl ve ekibi, mevcut Beşiktaş JK yönetiminin de yer aldığı Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin 28. balosunda yer aldı. Aynı anda aynı organizasyonda yer almaları Beşiktaşlı genel kurul üyeleri tarafından tepki çekerken, siyah beyazlı camiada yıllardır süre gelen Denetleme Kurulu’nun bağımsızlığı sorununu tekrardan gündeme getirdi.

Öte yandan ekibin bir süredir yaptığı seçim çalışmalarını Beşiktaş Kulübü personellerinden Emin Biber ile birlikte yürüttüğü de iddia ediliyor. Değer Beşiktaş ekibinin denetleme kurulu başkan adayı Suat Anıl, mevcut dönemde kurula başkanlık yapan Feyyaz Tuncel’in ekibinde yer alıyor.

Futbolkulisi.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI