Beşiktaş'ta Yolcular Belli

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Beşiktaş transfer haberi... Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ta yönetimin ilk amacı bazı isimlerle yollarını ayırarak, sayıyı düşürmek. Siyah-Beyazlı kurmaylar gönderilmesi planlanan isimleri belirledi ancak o isimlerin alıcı henüz yok. İşte detaylar...

Beşiktaş geçen sezon ciddi kadro sıkıntısı yaşamasına rağmen şampiyon olarak büyük bir iş başarmıştı. Sergen Yalçın için "13 oyuncuyla takımı şampiyon yaptı" yorumları yapıldı. Tecrübeli çalıştırıcı kadro derinliği açısından yeni sezonda bambaşka bir tabloyla karşı karşıya olsa da bu defa da bolluk rahatsızlık veriyor.

Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre; orta sahanın 8 ve 10 numara bölgesinde oynayabilecek isim sayısı Alex Teixeira'nın da gelecek olmasıyla sekize yükselecek.

Yönetim sayıyı düşürmek için Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic'i gözden çıkardı.

GENOA DUYDU KAÇTI

Performansları da tatmin etmeyen iki oyuncunun elde kalacak olması kulübe mali açıdan da ciddi külfet olacak. Ljajic'in yıllık ücreti 2,5 milyon avro...

Ljajic'in bonuslarla birlikte yıllık maaşı 3 milyon Euro'ya çıkıyor. Oğuzhan'a sezonluk ödenen ücret ise 2 milyon avro. İki oyuncunun talibi var ama Beşiktaş'tan aldıkları ücreti karşılayabilecek kulüp yok.

Son olarak Ljajic için Genoa devreye girmiş ancak kazandığı yıllık ücreti duyunca kiralamaktan vazgeçmişti. Yönetimin bonserviste kolaylık sağlanacağını iletmesi de fayda etmiyor çünkü iki oyuncu da ayrılmak istemiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI