Beşiktaş'tan Fenerbahçe'yi kızdıran transfer hamlesi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... (BJK HABER TRANSFER)

 Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin renklerine katmak istediği Fabio Borini’yi transfer etmek istiyor. Siyah Beyazlılar İtalyan oyuncu için Vavacars Fatih Karagümrük ile görüşmelere başladı. NTV'de yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, Fatih Karagümrük’te gösterdiği performans ile dikkatleri çeken 31 yaşındaki oyuncu kadrosuna katmak istiyor.

FENERBAHÇE'DEN BORİNİ İÇİN BRUMA TEKLİFİ

Fenerbahçe de Karagümrük'ün yıldız golcüsüyle yakından ilgileniyor. Hatta sarı-lacivertli kulübün Borini için Karagümrük'e bonservisi alınan Bruma'yı önerdiği iddia edilmişti.


SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİRİYOR

Hücum hattın farklı bölgelerinde oynayabilen İtalyan oyuncunun Karagümrük ile sözleşmesi sezon sonu tamamlanıyor. Bu nedenle Borini’yi bonservisi ile transfer edecek olan Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile anlaşma zemini arıyor.

KARAGÜMRÜK'TEN RESMİ AÇIKLAMA

Yaşanan transfer gelişmeleri sonrası Fatih Karagümrük de yıldız golcüsü Borini için resmi bir açıklama yaptı. Karagümrük'ün yaptığı açıklama şöyle; 'Oyuncumuz Fabio Borini ile ilgili çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

63 MAÇTA 28 GOL-13 ASİST

Son 3 sezondur Fatih Karagümrük’te forma giyen Borini, 63 maçta 28 gol attı, 13 asist yaptı. Bu sezon 19 maça çıkan İtalyan oyuncu 13 gol, 7 asistlik performansı ile takımına büyük katkı sağladı.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA

İtalyan yıldız Süper Lig gol krallığı yarışında 15 gollü Enner Valencia'nın ardında 12 golle ikinci sırada bulunuyor.

KARİYERİNDE YOK YOK

Borini, Chelsea İngiltere’de Liverpool, Sunderland, Sweansea City, İtalya’da Milan, Roma ve Verona’da forma giydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI