Beşiktaş'tan Kerem bombası

Beşiktaş, Süper Lig'de hücum hattını güçlendirmek için önemli bir adım atıyor.

🦅 15 Ağustos 2025 

Yaz transfer döneminde Orkun Kökçü’yü Benfica’dan kadrosuna katan ve Gedson Fernandes’in yüzde 50 haklarını alan siyah-beyazlılar, şimdi de milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu için devreye girdi.

Kanat transferinde Jadon Sancho görüşmelerinin ağır ilerlemesi sonrası rotayı yerli ve milli oyuncu Kerem Aktürkoğlu’na çeviren Beşiktaş, oyuncu için bütçeyi artırdı. Siyah-beyazlı yönetim, Kerem’i maaşıyla birlikte 30 milyon Euro’luk paketle kadroya katmayı planlıyor.

Başkan Serdal Adalı, Benfica’nın yönetim ekibinde görev yapan eski Beşiktaşlı futbolcu Simao Sabrosa ile görüşerek, Kerem transferinde kolaylık sağlanmasını talep etti. Fenerbahçe’nin son anda Benfica’ya yaptığı indirim talebi geri çevrilirken, böylece sarı-lacivertlilerin transfer girişimleri sekteye uğradı.

Kerem Aktürkoğlu, Eylül 2024’te Galatasaray’dan 12 milyon Euro bonservis ile Benfica’ya transfer olmuş, o dönemde piyasa değeri 15 milyon Euro iken bugün yaklaşık 24 milyon Euro’ya yükseldi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI