Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Beşiktaş'ın Parlayan Yıldızı Semih Kılıçsoy İçin Avrupa Takımları Sıraya Girdi

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin sıraya girdiği ve birçok teklifin kulübe ulaştığı iddia ediliyordu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Transfer İddialarına Yanıt

Bu iddialara cevap veren Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel, "Semih'in transfer olacağı iddiaları sadece dedikodu. Semih Kılıçsoy için herhangi bir teklif yok ama Semih bizim için ve Türkiye için çok kıymetli bir oyuncu. Belki de bu zamana kadar Avrupa'ya satılan oyuncular içinde en yüksek bonservis bedeliyle satacağımız oyuncu. Ama şu anda onun kafasını Paris Saint-Germain, Chelsea gibi olur olmaz dedikodularla meşgul etmemek gerekiyor." şeklinde konuştu.

"Transferde Sadece Kulübümüze Güvenin!"

Yücel, Beşiktaş olarak transfer komitesi kurduklarını ve bu komitenin vakit kaybetmeden yerli ve yabancı teknik direktör alternatiflerine odaklandığını belirtti. Türkiye Kupası'nın tamamlanmasının ardından görüşmelere başlayacaklarını dile getiren Yücel, taraftarlardan transfer söylentilerine itibar etmemelerini istedi. "Transfer komitemizde 5 arkadaşımız var, onların veya başkanımızın ağzından duymadıkları söze itibar edilmesin." dedi.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI