Beşiktaş'tan Vida teklifine ''Hayır''

Beşiktaş Vida için yapılan 10 milyon Euro'luk teklife olumsuz yanat verdi

Beşiktaş’a geldiği günden beri ortaya koyduğu futbolla birçok takımın transfer listesine giren Domagoj Vida için İngiltere’den gelen son teklif kabul görmedi. Siyah-beyazlı yönetim, her ne kadar Hırvat stoperi takımda tutmak istese de cazip bir teklif gelmesi halinde ise satışına onay verebilecek.

Domagoj Vida’yı hangi takımlar istiyor?

Geçen yıl Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu başarılı futbolla İngiliz ekiplerinin gözdesi haline gelen Vida’ya gelen teklifler yeterli görülmeyince takımda kalmıştı. Sezon başında Pepe ile iyi bir ikili oluşturan yıldız oyuncuya devre arasında İtalya’nın Roma ve Inter takımları ciddi bir şekilde ilgilendi. Fakat yönetim, 10 milyon Euro’luk teklifi yeterli görmeyince yıldız oyuncuyu takımda tutmuştu.

Yine transferin gündeminde

Yaz transfer döneminde de birçok takımın listesindeki Hırvat oyuncuya en son talip olan takım ise bu sezon Premier Lig’e yeni yükselen Norwich City oldu. İngiliz ekibinin menajerler vasıtasıyla kulübe ilettiği 10 milyon Euro’luk teklif kabul görmedi. Siyah-beyazlı yönetimin menajerlere cazip bir teklif olması halinde görüşebileceklerini ifade etti. Başkan Fikret Orman’ın 20 milyon Euro civarında bir teklif gelmesi halinde Vida’nın satışına onay vereceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI