Beşiktaş'tan 'Yok artık'' dedirten zarar!

Beşiktaş ve Galatasaray, son 1 senelik mali bilançosunu borsaya bildirdi. Beşiktaş’ın açıkladığı zarar ise dudak uçuklattı...


Beşiktaş ve Galatasaray, son 1 senelik mali bilançosunu borsaya bildirdi. Beşiktaş’ın açıkladığı zarar ise dudak uçuklattı.

Beşiktaş, 1 Haziran 2018-31 Mayıs 2019 döneminde 305 milyon TL zarar edildiğini açıkladı. Bir önceki dönemde 10 milyon TL kar edilmişti.

Galatasaray ise 30,5 Milyon TL net kar açıkladı. Yapılan açıklamada, “Yayınlanan finansal tablolarda, 30,5 Milyon TL net kar açıklanmış olup gider hesaplarımız içerisinde, dipnotlarda da belirtildiği gibi, UEFA FFP Yapılandırma Anlaşması gereği tahakkuk eden 6 Milyon Euro (Yaklaşık 41 Milyon TL) ceza tutarı bulunmaktadır. Bu ceza tutarı olmasaydı karımız 71,5 Milyon TL civarında gerçekleşecekti” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada ise, 1 Haziran 2018-28 Şubat 2019 döneminde 205 milyon lira zarar ettiği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI