Bilbao'yu 1 ay çalışmış!

Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş'la Mükemmel Bir Başlangıç Yaptı!

Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş'taki görevine hızlı bir giriş yaptı. UEFA Avrupa Ligi’nde Athletic Bilbao’yu 4-1’lik net bir skorla mağlup eden Beşiktaş, Solskjaer’in liderliğinde mükemmel bir performans sergiledi. Ancak bu başarı, yalnızca iki günlük bir sürecin ürünü değil. İşte perde arkasında yaşananlar:

Solskjaer, Beşiktaş İçin Aylar Öncesinden Hazırlandı

Başkan Serdal Adalı, seçim sürecinde Solskjaer ile temas kurmuş ve Norveçli teknik adama Beşiktaş’ın projelerini anlatmıştı. Projeden oldukça etkilenen Solskjaer, seçim sonuçlarını beklemeden Beşiktaş’a ve ilk rakip Athletic Bilbao’ya odaklanarak çalışmalara başladı.

Göreve başlamadan önce bir ay boyunca Bilbao’nun oyun stilini analiz eden Solskjaer, bu detaylı hazırlığın meyvesini ilk maçta aldı. Sadece iki idman sonrası sahaya çıkan Beşiktaş, Avrupa’da ses getiren bir performans sergiledi.

Proje ve İnanmışlık Faktörü

51 yaşındaki teknik adam, başkan Serdal Adalı’nın futbol vizyonundan ve Beşiktaş’ın geleceğe yönelik projelerinden etkilenerek takımı çalışmaya başlamıştı. Solskjaer’in, “Beşiktaş’a inanıyorum ve bu takımı zirveye taşıyabilirim” diyerek seçimin hemen ardından başkanı tebrik ettiği öğrenildi.

Athletic Bilbao'yu Darmadağın Ettiler

Solskjaer’in yoğun analizi ve detaylı hazırlığı sayesinde Beşiktaş, sahada Athletic Bilbao’yu adeta dağıttı. Bu galibiyet, Norveçli teknik adamın takıma kısa sürede büyük bir etki yaptığını gözler önüne serdi. 

Sporx.com






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI