Bırakın Gitsin, Durdurmayın!

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör'den çarpıcı köşe yazısı:

Bırakın Gitsin, Durdurmayın!

Geçen sezondan bu zamana ne değişti desek çok şey değişmiş diyebiliriz ama geçtiğimiz haftadan bu zamana kadar Beşiktaş'ta hiç bir şey değişmemiş.

Basiretsiz ve çok kötü bir takımın yani sıra çözüm bulamayan bir teknik direktör!

Rakip takımın hocasına Beşiktaş'ı da yönet desen bu kadar kötü yönetemez!

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın efsanesi konumundan istenmeyen adama doğru hızlı adımlarla koşuyor.

Oyuncu tercihleri ve oyun okuması o kadar kötü ki Kasımpaşa ikinci yarıyı neredeyse tek kale oynadı.

Haftalardır oynatmadığı Can, âdeta ders verircesine oynayıp gölü attığında Sergen Yalçın'ın yüzünde ne bir pişmanlık ne de bir mahcubiyet yoktu!

Oyunun sonlarına doğru gol lazım olmasına rağmen top yapacak bir tane oyuncu tutmayıp üç tane altı numara ile oynamanın mantığı anlaşılır gibi değil.

Sergen Yalçın'ın bir şeyleri değiştirmesi beklenirken aynı tas aynı hamam devam etmesi durmak istemediğimiz göstergesi olsa gerek.

Haftalarca medyanın önüne attığı oyuncu grubundan kendisine sahip çıkmasını beklemesi de akıl işi değil.

Son olarak, yönetimin "Hocamizin yanındayız" sözünden vazgeçip içinde Şenol Güneş olmayan A planlarını devreye alması gerekir.

Bugünden tezi yok sezonu kapatmak bir yana daha da kötüye gitmemek için yönetimin hemen çalışmaya başlaması kaçınılmaz bir gercek!

Nedim Güngör 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI