Boateng Uçuşta

Boateng eşiyle İtalya'nın Sardunya Adası'nda tatilde...

Beşiktaş'ın 29. haftayı 3-0’lık Konyaspor galibiyetiyle tamamlamasının ardından teknik direktör Sergen Yalçın, oyunculara 3 günlük izin vermişti. Siyah-Beyazlı takımın golcüsü yıldızı Kevin-Prince Boateng, bu kısa tatil süresini eşi Melissa Satta’yla beraber İtalya’da geçirdi. Çift tatilini, Sardinya Adası’nın açıklarına demirleyen özel yatında yaptı.

Kara Kartal’ın 29. haftayı 3-0’lık Konyaspor galibiyetiyle tamamlamasının ardından teknik ekip, oyunculara 3 günlük izin vermişti. Siyah-Beyazlılar’ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng, bu zamanını eşi Melissa Satta’yla beraber İtalya’da geçirdi. Çift tatilini, Sardunya Adası’nın açıklarına demirleyen özel yatında yaptı. Boateng çiftinin tatil görüntüleri, İtalyan ve İngiliz magazin basınının objektiflerine takıldı. Beşiktaşlı futbolcunun yatın üzerinden denize doğru yaptığı estetik atlayış da dikkatleri çekti. Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Boateng, kariyerine başka bir takımda devam edecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI