Çare Lucescu

Beşiktaş'ta Mirceoa Lucescu sesleri.

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı. Rumen basınında çıkan iddialara göre, son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği öne sürüldü.

Beşiktaş Kulübü resmi bir açıklama yaparak, Fernando Santos ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Açıklamada, "Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır" denildi.

Bu sefer teklifi kabul etti 

Mircea Lucescu daha önce Beşiktaş'ın teklifini reddetmişti. Ancak Rumen basınında yer alan iddiaya göre, Lucescu bu kez teklifi kabul etti ve sezon bitmeden Beşiktaş'ın başına geçecek.

Beşiktaş'la şampiyonluk

78 yaşındaki Lucescu, daha önce A Milli Takım'ın yanı sıra Beşiktaş'ı da çalıştırmış ve siyah-beyazlı kulübün 100. yılında Süper Lig şampiyonluğu yaşamış bir tecrübeli teknik adam olarak biliniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI