Çaykur Rizespor'dan Josef Açıklaması

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza'nın Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası yaptığı "Bizden puan alsınlar diye ortaya prim koydular." açıklamasına Çaykur Rizespor'dan sert tepki geldi.

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza'nın Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası yaptığı "Bizden puan alsınlar diye ortaya prim koydular." açıklamasına Çaykur Rizespor'dan sert tepki geldi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor’u deplasmanda 3-2 yenen Siyah-beyazlıların Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza çok ses getirecek bir açıklamaya imza attı.

'Rize'nin berabere kalması için prim ortaya koydular'

Josef de Souza, "İlk başta tüm takım arkadaşlarımı gayretleri için tebrik ediyorum. Bu gayret yaparsa bizi şampiyon yapacak. Sonda rahatladık, konsantremizi kaybettik. Ancak iyi mücadele ettik. Böyle oynarsak şampiyon olabiliriz Şuna inanıyorum, Allah haktır, kim ne yaparsa yapsın, dışarıdan kim ne yaparsa yapsın. Hak ettiğimiz alacağız. Bugün biliyoruz ki Rizespor’un bizimle berabere kalması için inanılmaz bir prim ortaya koydular. Bu puanı başkalarına hediye etmek istediler" sözlerini sarfetti. 

Rizespor cephesinden sert tepki!

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Josef de Souza'nın yaptığı açıklamayı sert bir dille eleştirdi. 

'Josef'in bir özür borcu var'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yılmaz Bal, "Beşiktaş maçıyla ilgili farklı beklentilerimiz vardı. Puan ya da puanlar almak için sahaya çıkmıştık. Fakat planlarımızı sahaya yansıtamadık. Maçtan önce üzerimizde baskı hissetmedik. Fakat maçtan sonra Josef de Souza'nın yaptığı açıklamalar bizi üzdü. Josef de Souza'nın açıklaması talihsizlik bir açıklamaydı. Süleyman Seba'nın geliştirmiş olduğu bir kulübün oyuncusuna bu açıklama yakışmadı. Rizespor'un hiçbir kimseye ihtiyacı yoktur. Teşvik primidir, oydu, buydu bunlar çok çirkin iddialar. Josef de Souza'nın Rizespor'a bir özür borcu var. Josef de Souza'nın dayanağı varsa çıkıp açıklasın..." ifadelerini kullandı. 

 

BU HABER , Çaykur rizespor KEZ OKUNDU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI