Ahmet Akçeli, Çebi'nin listesinde

29 Mayıs Pazar günü yapılacak kongre öncesi liste çalışmalarını sürdüren Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi temaslarını sürdürüyor.

29 Mayıs Pazar günü yapılacak kongre öncesi liste çalışmalarını sürdüren Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi temaslarını sürdürüyor. 

Birçok işadamından olumsuz yanıt alan Ahmet Nur Çebi, İzmirli işadamı Ahmet Akçelik'i listesine aldı.  Akçelik, "Ben Beşiktaş'ın neferiyim. Beşiktaş için zor günde elimi taşın altına sokmaktan çekinmem" ifadesini kullandı. Akçelik 2019 yılında yapılan kongrede Serdal Adalı'nın listesinde yer almıştı. 

Ahmet Akçelik kimdir?

Ahmet Akçelik Lise öğrenimini memleketi Rize Fındıklı'da tamamladıktan sonra Yüksek Öğrenim eğitimini doğum yeri olan Ankara’da gördü.

Havuz Ekipmanları ve Kimyasalları kategorisinde ülkemizde 1750 satış noktasına ve aynı zamanda uluslararası büyük başarılara sahip Superpool markasını kuran ve geliştiren Akçelik, markası ile 2 yıldan bu yana Beşiktaş'ın reklam sponsorlarından biridir. 

Beşiktaşlılar buluşma adresi No:1903 markasını İzmir’e taşıyan Akçelik, İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nde Mali/Hukuki ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

Akçelik evli ve 2 çocuk babasıdır. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI