Çebi: Ayıp Ettiler!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor ile ilgili içini döktü.

Vodafone Park'ta 1-1 sona eren mücadelenin bir gün öncesinde Antalyaspor'da birçok kişinin koronavirüs testi pozitif çıkmış, daha sonra yapılan testlerin arızalı olduğunun anlaşılması üzerine kırmızı-beyazlı ekip  maça çıkmıştı.

Konuyla ilgili A Spor'a konuşan Ahmet Nur Çebi, "Antalyaspor koronavirüs (Kovid-19) testi olmayarak ayıp etti. Bizi riske attılar" ifadesini kullandı. 

Beşiktaş test istemişti

Beşiktaş maç günü yaptığı açıklamada, Fraport Tav Antalyaspor tarafından bir futbolcu ve bir personelde Covid-19 bulgusuna rastlandığı ifade edilmesi tarafımızı bir nebze rahatlatmış olsa da Futbol A Takımımızın sağlığını korumak, Camiamızın ve taraftarlarımızın endişelerini gidermek için son bir test yapılması tarafımızca zaruri görülmüştür. Türkiye Futbol Federasyonu’na da ilettiğimiz üzere, Fraport Tav Antalyaspor’un İstanbul’da bulunan kafilesine Covid-19 tanı testi yapılması talebimiz, anlam veremediğimiz bir şekilde uygun görülmemiş ve Futbol A Takımımız, talebimiz olan test yapılmadan Fraport Tav Antalyaspor ile karşılaşmak durumunda kalmıştır" denilmişti. (KORONAVİRÜS FUTBOLCUYA DEĞİL CİHAZA BULAŞMIŞ)

Hafta içinde Rio Ave ile karşılaşacaklarını belirten Çebi, "Fraport Tav Antalyaspor maçının akabinde UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu müsabakasında Portekiz temcilcisi Rio Ave ile karşılaşacak olan Futbol A Takımımızda, hafta içi yapılacak rutin Covid-19 tanı testinde bir tane bile pozitif bulguya rastlanılmaması en büyük temennimizdir" diyerek açıklamasına son vermişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI