Çebi, Demba BA'nın Menajerini Aradı

Başakşehir'de Demba Ba’nın Fenerbahçe maçı öncesinde kadro dışı bırakılması için, “Pek alışılagelmiş bir olay değil” diyen Çebi, Başakşehirli futbolcunun menajerini arayıp yaşananlarla ilgili bilgi aldı.

Başakşehir'de Demba Ba’nın Fenerbahçe maçı öncesinde kadro dışı bırakılması için, “Pek alışılagelmiş bir olay değil” diyen Çebi, Başakşehirli futbolcunun menajerini arayıp yaşananlarla ilgili bilgi aldı. Başkan, Beşiktaş’ta daha önce forma giyen golcüden yaşananları açıklamasını bekliyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın eski oyuncusu Demba Ba’nın şimdiki kulübü Başakşehir’in Fenerbahçe’yle oynayacağı karşılaşma öncesinde kadro dışı bırakılması ve ardından sözleşmesinin fesh edilmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunmuştu. Önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlediği toplantıda bu konudan da söz eden Çebi, “Demba Ba’yı iyi tanıyorum ve Beşiktaş’a transferinde emeğim var. Kendisinin çok dürüst, onurlu ve başarılı futbolcu olduğunu biliyorum. Hayatı boyunca da bu konularda titiz olduğunu biliyorum. Bu olay (sözleşmesinin fesh edilmesi) beni şaşırtmıştır. Ne olduğunu bilmiyorum. İlginç bir durum. Türk Futbolu’nda pek alışılagelmiş bir olay değil. Dolayısıyla Demba Ba varsa bir şey söyler. Yoksa da yok olduğunu söylemesi lazım. Camiaları bu şekilde zan altında bırakmamak gerekir” ifadelerini kullanmıştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI