Çebi, Yönetimi Değiştiriyor... Beşiktaş'ta Taşlar Yerinden Oynanacak

Bu haberi hiçbir yerde okuyamazsınız... Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynayacak.

Bu haberi hiçbir yerde okuyamazsınız... Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynayacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi en geç ekim ayında baskın seçimle yönetimi güçlendirmek istiyor. Çebi,yönetimde performansından memnun olmadığı Mesut Urgancılar, Erdal Torunoğulları, Fatih Avşar, Umut Şenol, Enis Ulusoy gibi isimlerle yollarını ayıracak.  

Çebi'nin bombası Çifter 

Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören'le yakın temasta olan Çebi; yeni kuracağı yönetime kongrede ağırlığı olan isimleri alacak. Çebi, genel sekreterlik koltuğuna Mesut Urgancılar'ın yerine Levent Çifter'i oturtmaya hazırlanıyor. 2019 Ekim ayında yapılan seçim öncesi o dönem Beşiktaş Genel Koordinatörlüğü görevinde bulunan Çifter'in kendisine destek vermek için 1 Milyon Dolar istediğini açıklamıştı. Çebi'nin Çifter'le buzları erittiği ve ikilinin sık sık bir araya geldiği belirtildi. En az 5 yöneticiyle yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş başkanı, Demirören'in kayınbiraderi Kıvanç Oktay'a futbol şubesini teslim etmeye hazırlanıyor. 

Çebi'nin Ahmet Akpınar ve Hasan Bozkurter'i de listesine almaya hazırlandığı vurgulanırken eski yönetici Hüseyin Yücel'e ve Prof. Dr. Mehmet Burçin Pişkin'e de teklif yaptığı sızan bilgiler arasında... 

Orman'dan  Çebi'ye şok 

Kulüp içinde birlik ve beraberliği yeniden sağlamaya çalıştığını belirten Ahmet Nur Çebi'nin 6.5 yıl ikinci bakanlığını yaptığı eski başkan Fikret Orman'dan görüşme için randevu istediği ancak Orman'ın bu görüşme isteğine olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Orman'ın Çebi'nin aracı olarak gönderdiği kongre ortak dostlarına, "Beni arkadan vuran pusucularla işim olmaz. Zaman her şeyi ortaya çıkaracak" diyerek net tavır gösterdiği öğrenildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI