Çebi'den transfer ve Serdar Saatçı açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı açıklımalar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a sponsor olan bir firmanın tanıtım toplantısında konuştu. 

“Her sponsora çok teşekkür ederiz”

Sponsor firmalara teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Türk futboluna ve özellikle Beşiktaş’a destek veren sponsorlara teşekkür ediyoruz. Onlara da bol kazançlar diliyoruz. Çünkü o gelir ne kadar artarsa, biz de daha fazla pay alabileceğimizi düşünüyoruz. Onlar için de sponsor oldukları takımların şampiyon olması, maç kazanması, kupa kazanması çok önemlidir. Umarım biz de sponsorlarımıza bu sene böyle bir destek vereceğiz. Her yönetim kurulu üyesi arkadaşımız bir sponsorun elinden tutup getiriyor, kendilerine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özellikle son dönemde dijital platformların sponsorluklara ağırlık vermesiyle ilgili de konuşan Çebi, “Dijital çok önemli. Yeni neslin ilgi alanı bizden farklı. Babaları da paraları onlara verdiği için, ceplerindekileri alabilmenin tek yolu kaldı. Geçmişte yapmamaktan dolayı eleştirildiğim bir token durumu var. Beşiktaşlının zarar görmediği şekilde bunu yapmaya çalışıyoruz. Para nerdeyse biz oraya koşuyoruz” açıklamasında bulundu.

“Transferde temkinli davranıyoruz”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in; ‘Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacağız’ söylemleri hakkında ise Başkan Çebi, “Canım cennet istiyor ama günahlarım bırakmıyor diye bir laf vardır. Dursun Özbek’e katılıyorum ama burnunuzu oynatınca bunların olmayacağını da bilmeniz lazım. Ben hiç taraftara yalan söylemedim. Bu iş el birliğiyle olur. Yapılması lazım. Bankaların verdiği destekler için de her zaman teşekkür ettik. Zor günlerde o şekilde ayakta kaldık ama daha fazla yük olmamamız lazım. Hedef doğru ama yol kısa değil” dedi.

Kombine kartlar konusuna değinen Ahmet Nur Çebi, “Taraftarımıza teşekkür ediyorum, beklediğimizin çok üzerinde ve kısa zamanda arz ettiğimiz kombineler bitti. Dün gece son günüydü ve tamamı bitti. Ancak gelen taleplere cevap verip vermeyeceğimizi de değerlendireceğiz ve kombine alamayan taraftarlarımızın talebine karşılık verebiliriz. Cumartesi günü çok güzel bir hazırlık maçımız var. Yeni transferlerin, Beşiktaş taraftarını görmesi adına kedilerine tribüne davet ediyorum” cümlelerine yer verdi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren siyah-beyazlı kulübün başkanı, “Transferin hemen hemen sonuna geldik. Sportif direktörümüz ve hocamızın erken gelmesiyle transferde çok yol aldık, dersimize iyi çalıştık. Hazırlık döneminde görülen tablo üzerine belki 1 ya da 2 transfer gerekecek. Cumartesi günkü hazırlık maçından sonra nerede ne eksik olduğuna bakacağız. Genç çocuklarımızın hakkının yenmemesi için transferde temkinli davranıyoruz. Her transfer tutmayabiliyor ama her genç oyuncu bu takımın bir parçası oluyor” şeklinde konuştu.

“Rıdvan’ın gitmesini hiç istemedim”

Kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı ile alakalı sorulan bir soruya Çebi, “Serdar Saatçı genç bir çocuğumuz. Altyapıya çok önem veren birisiyim. Çocuklarımızın hataları olduğu zaman kendileriyle konuşmamız gerekiyor, bazen anlatamıyoruz ve başka aksiyon almamız gerekiyor. Serdar yaşamış olduğu olayın sonuçlarını iyi değerlendirdi, anlayabildi. Sarıldık, öpüştük ve yolumuza devam ediyoruz. Yaşanmış olan şeylerin bir daha yaşanmayacağını gördüm. Altyapıdan gelenlerin, ağabeylerine, hocalarına, taraftarına, yöneticilerine saygılı olmalı” diye cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi, 21 yaşındaki futbolcu Rıdvan Yılmaz’ın, İskoç ekibi Rangers’a transferi için de şunları söyledi: “Bir futbolcunun değerini bulup bulmadığı sorusu, kendisine yapılan tekliflerle ölçülür. 6 milyon Euro’dan fazla veren yoksa, değeri 6 milyon Euro’dur. Futbolcunun değeri, kendisine en yüksek verilen rakamdır. Siz kendi kafanızdakileri yazarak hayallerle yaşayamazsınız. Gönlümde Rıdvan değerini bulmadı. Gitmesini istemezdim. Verilen bedele hiçbir zaman bakmadım. Bizimle yol devam etmesini istememe rağmen, kendisi ‘Gitmek istiyorum başkanım, hayallerim var’ dedi. Kendisine kıyamadım ve dolayısıyla Rıdvan’a istemeden de olsa yolunu açtık. Allah yolunu açık etsin, bizden bu kadar. İsteklerini kırmadık, hayallerinin önünü açtık.”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI