Cenk Tosun: Bir anlamı yok!

Beşiktaşlı futbolcular Joe Worrall ve Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından görüşlerini paylaştılar.

Beşiktaşlı futbolcular Joe Worrall ve Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından görüşlerini paylaştılar.

Tosun: Bir anlamı yok! 

Cenk Tosun, disiplini ellerinden bırakmadıklarını belirterek, "Güzel bir gol attım ama kazanamadığınız için golün hiçbir anlamı yok. Çok mutlu değilim. Çok erken bir kırmızı kart gördük, o planlarımızı bozdu. Disiplini elden bırakmadık. 10 kişi iyi oynadık. Belki 2-2 yapabilirdik. Mağlup olduk, mutlu değiliz." şeklinde konuştu. Ayrıca, "Bu maçı unutacağız. Her şeyimizi kupaya vermek istiyoruz. Gol attığım için mutluyum ama takım kazanmadığı zaman o golün anlamı yok." ifadelerini kullandı.

Worrall: Kırmızı kart bizi olumsuz etkiledi 

Maçı değerlendiren Joe Worrall ise, "Kırmızı kart bizi olumsuz etkiledi, bizi bitirdi. 10 kişi, formda bir rakibe karşı zor oluyor. İkinci yarı karakter gösterdik. Bir kişi eksik olarak yapabileceğimizin en iyisini yaptık." şeklinde konuştu.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI